Copiatek

Copiatek zet zich als sociaal onderneming in voor het opzetten van maatschappelijke ICT projecten voor en met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Copiatek is partner van Stichting Leergeld Nederland, Van Ameyde en Voedselbanken Nederland, lid van MVO Nederland en De Normaalste Zaak. Daarnaast is het bedrijf gecertificeerd Microsoft Refurbisher en erkend Leerwerk Bedrijf.

 

Copiatek haalt in geheel Nederland bij bedrijven, gemeenten, instellingen en scholen afgeschreven ICT apparatuur op. Het afvoeren van oud IT materiaal kost u doorgaans (veel) tijd en geld. Copiatek haalt het gratis bij u op. Denkt u aan oude servers, computers, laptops, Thin Clients, monitoren en telefoons.

De bruikbare spullen worden door Copiatek opgeknapt. De computers krijgen een nieuw modern systeem geïnstalleerd, nadat eventuele bestaande data is gewiped.

 

Ambitie

Copiatek doneert een groot deel van de opgeknapte spullen aan de afdelingen van stichting Leergeld Nederland (ook op uw aangeven gerichte lokale donaties), diverse verenigingen, wijkcentra, Jeugdzorgcentra en Voedselbanken. Dit doet Copiatek via initiatieven als De Haagse Uitdaging en andere stedelijke Uitdagingen.