Over Ons

Innovatieve verhuisoplossingen

UTS Nederland biedt innovatieve verhuisoplossingen. Onze hoofdactiviteiten zijn Verhuizen, Verhuismanagement, Archief Diensten en Logistieke Diensten. Wij bieden u flexibiliteit, efficiency en kostenbesparingen. Wij zien u als partner. Een partner die profiteert van onze integrale bundeling van kennis, organisatie en logistiek. Onze dienstverlening richt zich op het organiseren van alle facetten rondom huisvesting. De door u gewenste dienstverlening wordt u vanuit één aanspreekpunt aangeboden.

Altijd in uw omgeving

Dankzij ons landelijke netwerk opereren we altijd dicht bij uw activiteiten. Met zo’n 500 medewerkers staan wij op 20 locaties in heel Nederland voor u klaar.

Toewijding

U kunt rekenen op proactieve, professionele en gemotiveerde vakmensen die meedenken en net die stap extra zetten die nodig is om een goed gevoel waar te maken.

Maatschappelijk betrokken

UTS Nederland hecht veel waarde aan de toekomst van de nieuwe generaties en de omgeving waarin zij leven en werken. Daarom richten wij de pijlers van ons beleid op duurzaam ondernemen, veilig en milieu verantwoord werken. Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, CO2-neutrale projecten, participeren in initiatieven om mensen wereldwijd te helpen op de plaatsen waar ze het nodig hebben. Ondernemen is ten slotte veel meer dan alleen winst maken.

Certificering

UTS is ‘Erkend Verhuizer’. De UTS-vestigingen zijn in het bezit van verschillende certificeringen. Op hun vestigingswebsites zijn deze terug te vinden.