Nieuwe Euro 6 verhuiswagen voor UTS Van der Geest Verhuizingen!

Op vrijdag 2 juni heeft UTS Van der Geest de sleutels gekregen van haar nieuwe DAF XF Super Space Cab Euro 6. Deze super verhuiswagen voldoet aan de strenge regels van de Europese Unie als het gaat om de uitstoot van motorvoertuigen. Rijverboden voor binnensteden (milieuzones), zoals Gemeente Rotterdam heeft, zijn voor deze nieuwe verhuiswagen geen probleem.

 

“UTS Van der Geest Verhuizingen heeft als doel om haar werkzaamheden uit te voeren met respect voor milieu, wet en regelgeving, maar wil ook een concurrerende logistieke oplossing bieden.”, zegt Richard van der Geest, directeur van UTS Van der Geest Verhuizingen. “Deze strategie heeft meegespeeld in de keuze voor uitbreiding van onze verhuiswagenvloot.”

 

De bak van de verhuiswagen is afgewerkt met stoffen bekleding. Deze biedt extra bescherming voor delicate inventaris zoals kunst, antiek en design meubilair. De DAF is gemaakt voor de internationale markt en is van alle gemakken voorzien: plaats voor dubbele bemanning in de slaapcabine, standkachel, airco, koelkast, etc. UTS Van der Geest Verhuizingen zet de nieuwe verhuiswagen ook in voor haar nationale verhuizingen.

 

Met het oog op de duurzame initiatieven van UTS Van der Geest en van UTS Nederland, is de nieuwe verhuiswagen weer een belangrijke stap voorwaarts!

UTS VAn der Geest Rijswijk heeft nieuwe Euro 6 verhuiswagen

interieur nieuwe verhuiswagen UTS Van der Geest Verhuizingen Rijswijk

nieuwe verhuiswagen UTS Van der Geest Rijswijk