Euro 6 primeur voor UTS Van der Geest

UTS Van der Geest Verhuizingen heeft onlangs haar eerste Euro 6-wagen in gebruik genomen. Het betreft een nieuwe Mercedes-Benz Actros, geleverd door Mercedes-Benz Den Haag. De carrosserie is een ‘oude bekende’, deze is namelijk overgezet vanaf het vorige chassis. Lamboo Carrosserie uit Zoetermeer heeft de bak in 2000 opgebouwd, en in het kader van ons streven naar hergebruik van materialen, is besloten deze op de nieuwe Actros te monteren. De carrosserie is opgeknapt en volledig gespoten.

Na 4 generaties heeft UTS Van der Geest Verhuizingen zich ontwikkeld tot een modern bedrijf dat zowel nationaal als internationaal een naam draagt die verbonden is met hoogstaande kwalitatieve dienstverlening. Het bedrijf is naast haar vertrouwde verhuisactiviteiten op de particuliere en klein-zakelijke markt, al vele jaren een betrouwbare partner op het gebied van opslag & beheer van goederen. UTS Van der Geest is tevens al ruim 35 jaar werkzaam in de zorgsector waarbij de dienstverlening speciaal is afgestemd op de specifieke behoeften van ouderen.

Richard van der Geest, eigenaar van UTS Van der Geest Verhuizingen: “UTS heeft een actief MVO-beleid, waarvan ons CO2-beleid een belangrijke pijler vormt. De keuze voor een Euro 6-wagen lag dus voor de hand, omdat deze voor aanzienlijk minder CO2-uitstoot zorgt. Tevens voldoen we hiermee aan de jongste milieu-eisen en verbruiken we veel minder brandstof.”