Bijeenkomst Transport & Logistiek – regio Zwolle

Op 22 januari 2015 organiseren Transport & Logistiek, MKB Regio Zwolle en VTL een bijeenkomst in het IJsseldelta Stadion in Zwolle. Doel van deze bijeenkomst is de vorming van een regionaal logistiek platform voor en door ondernemers, waardoor op een effectieve en efficiënte manier met elkaar kan worden samengewerkt.

Gastspreker is Gert-Jan Willems, directeur van UTS Verkroost en voorzitter van het Logistiek Expertise Centrum (LEC) Nijmegen. Het LEC heeft als doel om de logistieke concurrentiekracht van de regio Nijmegen verder te ontwikkelen en om meer logistieke activiteiten naar de regio te trekken. Het initiatief in de regio Nijmegen kan als voorbeeld dienen voor te ontwikkelen initiatieven in de regio Zwolle.

De organisatoren van de bijeenkomst hebben een spel ontwikkeld met als thema “Innovatie in de logistiek, anders kijken naar de keten”. Door deze game kunnen de deelnemers beleven hoe logistieke processen verlopen en krijgen zij antwoord op vragen als ‘welke papieren zijn nodig’, ‘welke controles zijn er’ en ‘waar kunnen vertragingen optreden’.

Wilt u aanwezig zijn bij deze inspirerende bijeenkomst? Aanmelden kan tot uiterlijk 9 januari 2015 via thamar.pol@uwv.nl In de week van 12 januari krijgt u per mail een bevestiging van uw aanmelding.