UTS Van Egeraat Verhuizingen is een eeuwenoud verhuisbedrijf dat is opgericht in Bergen op Zoom in 1783! In de loop der jaren heeft UTS Van Egeraat Verhuizingen zich ontwikkeld tot een professioneel verhuisbedrijf met een brede dienstverlening, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Met vestigingen in Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur is UTS Van Egeraat Verhuizingen dé verhuisspecialist van West-Brabant.

0164 - 21 20 00 Blankenweg 11, Bergen op Zoom

Certificaten

Historie

UTS Van Egeraat Verhuizingen is een bedrijf met een verregaande historische achtergrond. Na een uitgebreid onderzoek in de gemeente archieven van Bergen op Zoom is gebleken dat de oorsprong van de verhuisonderneming teruggaat tot december 1783! Begonnen als molenkardrijver in Bergen op Zoom is de onderneming Van Egeraat Verhuizingen uitgegroeid tot een energiek verhuisbedrijf met een breed dienstverleningspakket.
Medio 2006 is UTS Van Egeraat Verhuizingen als nieuwe werkmaatschappij toegevoegd aan de Meeus Group. De Meeus Group is een grote logistieke dienstverlenende organisatie met diverse werkmaatschappijen die ieder actief op hun eigen specialiteit binnen de logistiek.
Ons verhuisbedrijf heeft vestigingen in Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur. Veel van onze klanten komen uit deze plaatsen of de directe omgeving, maar een internationale verhuizing is uiteraard ook geen probleem. Buiten de particuliere en zakelijke verhuizingen zijn wij gespecialiseerd in verhuizingen in de zorgsector & onderwijs en beschikken wen over een moderne inboedel- en archiefopslagruimte.Team

Om dit te kunnen garanderen zijn wij als organisatie continue bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. UTS Van Egeraat Verhuizingen heeft 14 medewerkers in dienst met verschillende specialisaties: 8 man beschikt over het diploma inboedelverhuizer/projectverhuizer, er zijn 5 assistent verhuizers, 2 handymen, 2 voormannen, 2 projectleiders, 2 gespecialiseerde kunstverhuizers en 2 BHV’ers.
UTS van Egeraat Verhuizingen combineert de voordelen van een middelgroot verhuisbedrijf met die van een grote landelijke organisatie – UTS Nederland. Zo kunnen wij altijd terugvallen op extra capaciteit en/of specifieke kennis daar waar noodzakelijk. Kwaliteit, flexibiliteit en het ontzorgen van onze klanten zijn daarbij de belangrijkste uitgangspunten.