UTS Van Egeraat Verhuizingen ontzorgt bewoners Woonzorgcentrum St. Margaretha bij verhuizing naar nieuwe locatie

Zorginstelling tanteLouise-Vivensis verzorgt in West-Brabant goede zorg, welzijn en comfortabel wonen. Door bezuinigingen was tanteLouise-Vivensis helaas genoodzaakt om de locatie van Woonzorgcentrum St. Margaretha in Huijbergen te sluiten. Eind februari zijn de laatste bewoners naar hun nieuwe locatie.

Na een voorlichtingsavond begin februari, waarbij door tantelouise-Vivensis en UTS van Egeraat Verhuizingen uitleg is gegeven over de verhuisdagen, zijn op dinsdag de heren verhuisd naar Ossendrecht en Bergen op Zoom en op woensdag zijn de dames verhuisd naar Hoogerheide.

UTS van Egeraat Verhuizingen heeft voor de bewoners een complete verhuizing verzorgd, inclusief inpakken, uitpakken en de- en montage van het meubilair, zodat einde van de dag iedereen weer in een keurig ingerichte kamer terecht kon.

De meeste bewoners hebben lange tijd gewoond in St. Margaretha en zagen dus best een beetje op tegen de verhuizing naar een nieuwe, grotere locatie. Maar zoals één van de dames zei: “gelukkig gaan alle dames naar dezelfde locatie en kunnen we daar toch weer verder met elkaar kletsen en breien”.