UTS Van der Geest Verhuizingen spreekt op kick-off Stichting Rijswijkse Uitdaging

Als verhuisbedrijf hecht UTS Nederland veel waarde aan de toekomst van nieuwe generaties en de omgeving waarin zij leven en werken. Maatschappelijk verantwoord verhuizen zit diepgeworteld in onze bedrijfsvoering en als organisatie richten wij de pijlers van ons beleid op duurzaam ondernemen en betrokkenheid bij de samenleving.

 

Richard van der Geest, directeur van UTS Van der Geest Verhuizingen onderschrijft de visie van UTS Nederland volkomen. De sociale inzet van UTS Van der Geest werd vorige week weer zichtbaar, bij de kick-off van de Stichting Rijswijkse Uitdaging. Als spreker legde Van der Geest uit wat hem als ondernemer beweegt om sociaal te ondernemen. Niet voor niets is zijn sociale inzet beloond met het keurmerk Sociale Onderneming. Dit keurmerk betekent dat UTS Van der Geest Verhuizingen zich maatschappelijk verantwoord inzet volgens de MVO-norm ISO 26000.

 

‘Ondernemen is meer dan winst maken’, meent Van der Geest. ‘We vinden het belangrijk dat ook volgende generaties prettig kunnen leven en werken. Deze gedachte is diep geworteld in onze bedrijfsvoering en in de dagelijkse praktijk’.

 

Lees hier meer over de kick-off   van de Stichting Rijswijkse Uitdaging.

Lees hier meer over de Stichting Rijswijkse Uitdaging.