UTS Van den Berg Verhuizingen gaat voor LED verlichting

Sinds UTS Nederland haar milieueffecten in kaart brengt (2008), hebben de UTS-vestigingen gezamenlijk hun CO2 uitstoot met 75% weten te verlagen. Het MVO-beleid van UTS Nederland wordt breed gedragen door de UTS-vestigingen.

 

Ook bij UTS Van den Berg Verhuizingen in Breda zit maatschappelijk verantwoord verhuizen diepgeworteld in de bedrijfsvoering. In lijn met dit MVO-beleid heeft UTS Van den Berg haar kantoren en loodsen nu voorzien van LED verlichting.

 

LED verlichting draagt bij aan een beter milieu doordat het veel minder energie gebruikt dan traditionele verlichting. Daarnaast biedt LED verlichting een betere lichtkwaliteit dan traditionele verlichting in bedrijfspanden, waardoor de werkomgeving van de UTS-medewerkers verbetert.

 

Peter Schimmel, vestigingsmanager van UTS Van den Berg Verhuizingen: “De invoering van LED verlichting stond al lang op ons wensenlijstje. Het draagt weer een steentje bij in ons streven om onze CO2 uitstoot verder te verlagen. En door de gerealiseerde energiebesparing verlagen we onze energiekosten ook nog eens. Dat noem ik nog eens een win-win situatie!”

LED verlichting in loods van UTS Van den Berg Breda    UTS Van den Berg Breda gaat voor duurzaam

Fotobijschrift: LED verlichting in de loods van UTS Van den Berg Verhuizingen in Breda