Vastgoedservices

Een verzorgde uitstraling van uw kantoorpand is meer dan belangrijk. Daarom is UTS Vastgoedservices opgezet, om het onderhoud én de optimalisatie van uw kantoorpand te verzorgen. Met één leverancier en één landelijk aanspreekpunt voorziet UTS Vastgoedservices in de behoefte van multi-site verhuurders en vastgoedbeheerders. Of het nu gaat om het vervangen van een lamp, het wegbrengen van oud papier of het oplossen van een calamiteit; wij kunnen u helpen.

 

UTS Vastgoedservices: één leverancier – één aanspreekpunt – geen zorgen

image/svg+xml

    UTS Vastgoedservices verzorgt:

  • Kleine bouwkundige werkzaamheden
  • Werkzaamheden aan toiletten, pantry’s en keukens
  • Elektrotechnische werkzaamheden
  • Werkzaamheden aan het omliggende terrein
  • Controle van technische en leegstaande ruimtes
image/svg+xml

Huismeester

De huismeester van UTS Vastgoedservices kan vast worden ingezet voor klussen of kleine onderhoudswerkzaamheden in en om uw gebouw. Deze klussen dragen bij aan de verzorgde uitstraling van uw kantoorpand. Denk hierbij aan het versjouwen van vuilafvoer, het bijvullen van print- en kopieermachines, maar ook het gereedmaken van zalen voor vergaderingen, cursussen of recepties en het aansluiten van audiovisuele apparatuur. Onze huismeester wordt in abonnementsvorm ingezet.

image/svg+xml

Handyman

De handyman van UTS Vastgoedservices is op afroep beschikbaar voor storingen en reparaties. Onze handymans beschikken over een eigen bus met gereedschap en materialen, waarmee kleine reparaties direct kunnen worden uitgevoerd. Als er sprake is van grotere reparatie waarvoor een expert dient te worden ingeschakeld, dan maakt de handyman een inventarisatie en voert hij eventueel alvast een noodgreep uit. Deze dienst wordt aangeboden tegen een afroeptarief.

Een handyman kan ook bijvoorbeeld één of twee keer per maand langskomen om uw hele gebouw na te lopen en waar nodig te optimaliseren. Onze handyman wordt dan in abonnementsvorm ingezet.

image/svg+xml

Servicedesk

De servicedesk van UTS Vastgoedservices is een centrale afdeling waarnaar u kunt bellen als er iets aan de hand is in en om uw gebouw. Onze servicedesk zorgt ervoor dat de juiste persoon aan de slag gaat met uw melding. UTS Vastgoedservices heeft langdurige samenwerkingsverbanden en ervaring met verschillende leveranciers. Onze vestigingen en handymans zitten verspreid over heel het land. Wij garanderen dat er altijd snel iemand ter plaatse is om u vakkundig te helpen.
Eén loket - één factuur - geen zorgen.