Meubellogistiek

Met UTS Meubellogistiek faciliteren wij u bij (tijdelijke) opslag, vervoer, inhuizen, monteren en afvoer van emballage van meubels. Door de unieke samenwerking met meerdere UTS-vestigingen realiseren wij een landelijke dekking die UTS Meubellogistiek voor opdrachtgevers aantrekkelijk maakt.
UTS Meubellogistiek: één leverancier – één aanspreekpunt – geen zorgen

Monteren

De vakkundig opgeleide meubelmonteurs van UTS verzorgen de montage van uw meubelen op locatie bij uw klant. Bij grotere projecten kunnen wij een voorman meubelmonteur inzetten die een coördinerende en toezichthoudende rol heeft en daarnaast zelf ook kan monteren.

Inhuizen

Op locatie van de klant lossen onze meubelmonteurs de vrachtwagen(s) en zorgen zij ervoor dat de meubels op de locatie geplaatst worden waar zij gemonteerd moeten worden. Indien noodzakelijk, zetten wij een verhuislift in, met een bereik van maximaal 25 meter hoog.

Opslag

UTS biedt u de mogelijkheid meubels in opslag te nemen. Deze meubels worden opgeslagen in afsluitbare containers. Door de UTS Servicedesk kunt u uw opslag laten beheren. Door ons gedetailleerde en duidelijke beheersysteem en proces-bewaking te koppelen aan uw wensen, weet u op elk moment wat u in opslag hebt staan. Bovendien kunt u op elk willekeurig moment uw meubels laten uitleveren conform de afspraken gemaakt in het service level agreement.

Vervoer

UTS kan (een deel van) de logistiek voor haar rekening nemen. In uw distributiecentrum of in een van onze eigen opslaglocaties kan UTS het meubilair op juiste volgorde laden en vervolgens op locatie afleveren.

Afvoer emballage

Het verpakkingsmateriaal dat overblijft na de montage wordt door de UTS-meubelmonteur meegenomen van de locatie. Het afval wordt in de milieustraat van de UTS-vestiging gescheiden, zodat er zoveel mogelijk hergebruikt kan worden in het afvalverwerkingsproces.

UTS Servicedesk

De Servicedesk van UTS Meubellogistiek is een centrale afdeling, waarnaar u kunt bellen of e-mailen als u gebruik wilt maken van onze diensten. Onze Servicedesk zorgt ervoor dat de juiste UTS-vestiging aan de slag gaat met uw melding. Wij verzorgen periodieke management rapportages, zodat u in één overzicht het aantal en type inzet hebt, inclusief kosten per locatie. Eén loket, één factuur, geen zorgen.