Logistieke Diensten

Opslag, organisatie en logistiek combineren wij voor alle gewenste tijdelijke en permanente oplossingen. Door onze landelijke dekking is altijd een van onze opslagdepots in de buurt, waar de volgende opslagconcepten aangeboden worden: inboedelopslag, bedrijfsinventaris, archiefopslag, bulkopslag, kunst & antiek, pallet opslag, voorraadbeheersysteem.

Flexibiliteit en efficiency voor alle logistieke uitdagingen

Flexibiliteit en efficiency in logistieke uitdagingen met minimale handling-, transport en arbeidskosten? Met de logistieke oplossingen van UTS gaan wij de uitdaging aan.
Vanaf de strategisch gekozen locaties van het UTS-netwerk bieden wij alle gewenste logistieke oplossingen.

image/svg+xml

Meubellogistiek

UTS biedt een logistieke oplossing voor (tijdelijke) opslag, vervoer, inhuizen, monteren
en afvoer van emballage van meubels. Met één leverancier en één landelijk
aanspreekpunt voorziet UTS Meubellogistiek in de behoefte van meubelleveranciers om
op locatie meubilair in te huizen, te monteren en service te verlenen.


image/svg+xml

Container Logistiek

Voor uw opslag in (geconditioneerde) containers kunt u gebruik maken van onze container opslagcenters, die zijn uitgerust met een geavanceerd container opslag systeem. Onze geconditioneerde depots zijn elektronisch beveiligd tegen brand en inbraak.


image/svg+xml

Slimme Logistiek

UTS biedt een logistieke oplossing voor binnenstedelijke transporten waardoor deze aanzienlijk efficiënter, goedkoper en duurzamer worden.

Binnenstedelijke transporten leggen een enorme druk op de binnenstad. Met een fraai staaltje duurzame mobiliteit maakt UTS daar een einde aan. Door het creëren van een hub aan de rand van de stad, worden binnenstedelijke transporten gebundeld.


image/svg+xml

Banden Logistiek

De vraag naar winterbanden neemt de laatste jaren een vlucht. Steeds meer automobilisten kiezen voor veiligheid en rijden ‘s winters op winterbanden. Waar laat u dan de banden die u niet gebruikt? U kunt gebruikmaken van onze kostenefficiënte ruimte voor de opslag van uw winter- en zomerbandensets.


image/svg+xml

Calamiteiten Logistiek

Wilt u adequaat kunnen reageren op een calamiteit? Heeft u brand- water- of stormschade? Wij bieden 24/7 logistieke oplossingen bij calamiteiten. Wij verzorgen de logistiek rondom de eerste noodhulp en de opslag van inboedels en/of inventarissen met schade.