Archief Diensten

Groeien de dossiers uw kantoor uit? Uw ruimte is te kostbaar voor het intern bewaren van archiefstukken. Met UTS Archiefservices bieden wij de ruimte die u nu of in de toekomst nodig heeft. Dat betekent dat u als verlengstuk van uw kantoor geconditioneerde archief opslag- en beheermogelijkheden hebt. Optimaal toegankelijk en hervindbaar. Wij investeren in betrouwbaarheid en veiligheid.

Archiefopslag en beheer

Voor het efficiënt opslaan en beheren van uw archief staan onze gespecialiseerde medewerkers en faciliteiten klaar. Uw archief wordt bewaard in speciale dozen en geregistreerd op indexlijsten met een koppeling naar ons archiefsysteem. Zo weet u op elk moment waar het archiefstuk dat u zoekt te vinden is.


image/svg+xml

Transparant

Effectieve management rapportages geven u duidelijk en transparant inzage in aantal meters archieven, aantal opvragingen, aantal nog uitstaande dossiers, kosten per afdeling en doorlooptijden (SLA’s). De gemaakte kosten kunnen op kostenplaats worden weergegeven om intern te kunnen doorbelasten.


image/svg+xml

Archiefroute

Wij kunnen uw archiefstukken landelijk ophalen en bezorgen. Ook kunt u de stukken zelf ophalen. Dan zorgen wij ervoor dat alles klaar staat als u arriveert. Als u met spoed stukken nodig heeft, zorgt de spoedservice (binnen 3 uur) ervoor dat u niet hoeft te wachten. Onze voertuigen hebben een Track & Trace systeem.


Digitaliseren archieven

Uw complete archief kan met Backlog scanning gedigitaliseerd worden. Wij maken gebruik van een scanconcept waarmee alle documenten digitaal worden opgeslagen op een centrale plaats. Uw digitale archief is bereikbaar via beveiligde internetpagina’s.

image/svg+xml

Restauratie en reconstructie

Wat doet u als uw archief door een calamiteit getroffen wordt? U wilt dan zo snel mogelijk het verval tot stilstand te brengen of te vertragen. Voor dat doel bieden wij professionele calamiteiten oplossingen. Ook voor andere oorzaken die zorgen voor verval kunnen wij u oplossingen bieden. Als u merkt dat raadplegen op zich al zorgt voor het verslechteren van de staat van uw archief, moet u snel ingrijpen.

image/svg+xml

Archiefvernietiging

Bij het in opslag nemen van uw archief kunt u aangeven wanneer delen van uw archief voor vernietiging in aanmerking komen. Via ons geautomatiseerde archief opslag systeem kunnen wij u dan een overzicht doen toekomen welke dossiers per jaar voor vernietiging in aanmerking komen.