Roldo Rent

Roldo Rent is gespecialiseerd in de verhuur van duurzaam en professioneel verhuismateriaal. Rolcontainers, kunststof verhuisboxen en ander hulpmateriaal zorgen voor een efficiƫnte verhuizing van uw bedrijf. Ordners, boeken, computers, zelfs hele magazijnen worden overzichtelijk en snel ingepakt. De boxen zijn stapelbaar, waardoor de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

 

Vanwege de duurzaamheid van de verhuismaterialen, kunststof boxen in plaats van kartonnen dozen, heeft u geen afval en is er minder belasting voor het milieu.

 

Daarnaast biedt Roldo Rent de dienst Roldo Control aan. Met Roldo Control kunt u privacygevoelige zaken digitaal volgen tijdens een verhuizing. Laptops, usb-sticks en personeelsdossiers worden verpakt in verzegelde en traceerbare verhuisboxen/rolcontainers. Via de speciale RFID handscanner worden de verhuisboxen/rolcontainers gescand en op basis van deze scans is zichtbaar waar welke box zich bevindt tijdens de verhuizing. Zoekgeraakte materialen kunnen worden teruggevonden middels de handscanner.

 

De UTS verhuisbedrijven maken gebruik van de materialen van Roldo Rent en van het Roldo Control systeem.