Shell

Shell heeft ruim 6.000 medewerkers verhuisd en een aantal huurpanden afgestoten. Deze mammoet verhuizing is aangenomen door het Centralized Project Management Organization (CPMO) van Sodexo Altys, die UTS als één van de onderaannemers heeft geselecteerd.

UTS heeft ondersteuning geboden bij het tekenwerk van de vloerindelingen en de verhuisplanning. Sodexo heeft samen met Shell een strakke planning gemaakt die week in week uit de (verhuis)dienst uitmaakte. Op donderdagavond werden de PC’s (onder regie van Sodexo door Getronics) afgekoppeld, vrijdags vond de verhuizing (onder regie en uitvoering van UTS) van steeds 300 werkplekken plaats en de werkplekken waren op maandag weer operationeel. Gedurende zeven maanden participeerden 90 verhuizers van UTS aan het project.

Martin Stok, afdelingshoofd CPMO, van Sodexo: “Wij waren al bekend met de kracht van UTS en daarom wilden wij hun verhuisexpertise gebruiken voor deze complexe projectplanning. Aangevuld met de veelzijdige verhuiscapaciteiten van UTS beschikten we over een professioneel team dat gedisciplineerd dit project heeft uitgevoerd.”