Financieel en administratief manager

(32-40 uur per week  – dagen per week in overleg)

Ben jij een financiële doener en daarnaast een manager die zich vastbijt in verbeteringen op het gebied van efficiency voor de afdeling en daarmee de bedrijfsvoering weet te optimaliseren?  Dan zoeken we jou voor de functie Financieel en Administratief manager bij ons groeiende bedrijf UTS Van der Lee/Cors de Jongh.

Wat ga jij doen?
Als Financieel en Administratief manager ondersteun en adviseer jij de algemeen directeur omtrent alle financiële zaken binnen UTS Van der Lee/Cors de Jongh. Je bent financieel eindverantwoordelijk en beheert de financiën van meerdere vennootschappen. Daarnaast ben je ook leidinggevend aan de afdeling Binnendienst (8 collega’s). Je werkzaamheden zijn dus zowel uitvoerend, adviserend als beleidsbepalend. Dit zorgt voor veel afwisseling en dynamiek.
Het betreft een ‘groei’ functie binnen de organisatie. Nu wij recentelijk hebben geïnvesteerd in de automatisering is het aan jou om de werkprocessen te optimaliseren voor de afdeling financiën en administratie. Jouw inzicht en initiatief is hierbij van belang.

Waar ga jij dit doen?
UTS Van der Lee/Cors de Jongh is een gespecialiseerd bedrijf voor (her)huisvesting, denk hierbij aan verhuizen, projectmanagement, slim verpakken, transport, opslag en montage voor particulieren en bedrijven. Wij hebben een vestiging in Amsterdam en Utrecht en maken onderdeel uit van het grotere concern UTS Nederland.

Binnen onze organisatie is geen dag hetzelfde. Door deze dynamiek is het van belang dat je prioriteiten kan stellen en punctueel blijft. Wij werken graag samen en zijn als collega’s sterk met elkaar verbonden. We zijn geen familiebedrijf, maar soms voelt dit wel zo. We zorgen voor elkaar, maar verliezen nooit onze  organisatiedoelen uit het oog. Wij zoeken dus ook een collega die hier bij past, een mensen-mens die toevallig ook goed is met cijfers.

Wat zoeken wij?
zoals gezegd een ‘mensen-mens’, iemand die het team versterkt en verbindt, maar ook overtuigingskracht heeft. Je staat voor wat je doet en kunt dit goed onderbouwen. Je hebt oog voor detail, maar ziet ook het grote geheel door processen in kaart te brengen en je overziet wat er efficiënter kan. Naast deze eigenschappen, beschik jij over:

  • HBO niveau – werk en denk niveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Een gezonde ambitie
  • Een constante drive om te verbeteren

Het betreft een ‘nieuwe’ functie en de taken zullen naar eigen inzicht opgepakt en ingevuld moeten worden. De prioriteit ligt bij het efficiënt inrichten en optimaliseren van de financiële stromen.

Wat bieden wij?
Een baan met een grote verantwoordelijkheid in een toekomstgerichte en informele organisatie. Wij bieden een breed takenpakket dat beroep doet op jouw kwaliteiten. Daarnaast bieden wij:

  • Een jaarcontract met een overgang tot een vast dienstverband
  • Een goed salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer.
  • Ruimte voor ideeën en (persoonlijke) ontwikkeling

Solliciteren?
Stuur jouw sollicitatiebrief/motivatie en CV voor 13 september naar vacature@utsvanderlee.nl  zodat wij snel met jou in contact kunnen komen. Voor vragen of meer informatie over de functie kun je ook terecht bij Ronald Bracké (algemeen directeur), ook via vacature@utsvanderlee.nl.

Offerte aanvragen « Terug naar overzicht