Algemeen Directeur UTS Nederland kondigt vertrek aan

Cock van der Hulst vertrekt per 1 januari 2018 als algemeen directeur van UTS Nederland. Hij heeft de functie de afgelopen vijf jaar met veel toewijding bekleed.

In deze periode gaf hij leiding aan de opbouw van UTS Nederland in de huidige vorm. Onder zijn leiding is de organisatie van UTS Nederland verder geprofessionaliseerd en is een tenderteam opgezet dat met succes een aantal grote aanbestedingen heeft gewonnen.

UTS Nederland is nu een van de grootste landelijke verhuisorganisaties in Nederland. Van der Hulst wordt mede-eigenaar en commercieel directeur van APC Groep, een logistieke ‘alleskunner’ waarin drie B.V.’s zijn vertegenwoordigd: verhuisbedrijf UTS Abbink, Ucility (facilitaire consultancy) en Djinny (slimme logistiek).

Het Bestuur van UTS Nederland betreurt het vertrek van Van der Hulst, maar respecteert zijn besluit. Het is nu aan het Bestuur om te voorzien in de opvolging.

Cock van der Hulst: “Ik heb met heel veel plezier en inzet de taken volbracht die ik bij mijn aantreden had gesteld. UTS Nederland staat op de kaart als een van de grootste landelijke verhuisorganisaties in Nederland. Dit heb ik kunnen realiseren door de enthousiaste inzet en medewerking van de UTS-verhuisbedrijven en de medewerkers van UTS Nederland.”

Offerte aanvragen « Terug naar overzicht