UTS Van der Lee/Cors de Jongh

In 1890 startte Coenraad de Jongh een vrachtdienst per schip in de regio Amsterdam,  die in de loop der jaren is uitgegroeid tot verhuisbedrijf UTS Van der Lee/Cors de Jongh. Er is veel veranderd, maar niet ons motto: “niets gaat ons te ver”.

 

Wat zijn uw wensen?

Uw wensen zijn de stuwende kracht in onze dienstverlening. Als marktleider in de regio groot Amsterdam en Haarlemmermeer en specialist op het gebied van internationaal verhuizen, is uw verhuizing bij ons in vertrouwde handen.

 

Bedrijfscontinuïteit staat voorop

Verhuist uw organisatie en zoekt u een partner die de integrale aanpak van het verhuisproces en uw bedrijfscontinuïteit garandeert? Als logistieke en facilitaire organisatie ondersteunt en adviseert UTS Van der Lee/Cors de Jongh u in het proces.

020 - 585 8800 Petroleumhavenweg 16 1041 AC, Amsterdam

Certificaten

Speciale service voor ouderen

Het verhuizen van inboedels vergt de juiste houding, expertise en vakmanschap. Iets wat onze mensen op hun hart meedragen. Zorg staat bij ons centraal en wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen. Wij bieden een speciale service voor ouderen die echt ontzorgt. Onze Verhuisdirigentes maken verhuizen tot een feestelijke ervaring zoals u dat nog niet eerder mee maakte.